Wat kunnen we voor u doen? Wij besparen u tijd en moeite!

Download onze app gemaakt door  AppTimiz!

Google

Apple

Kijk op onze facebookpagina

 VA; uw virtuele PA die u alleen betaalt als er werk is, die een eigen werkruimte heeft en bijzonder flexibel is met de werkuren.

Leuk vinden

Al uw administratie in vele talen wordt voor u gedaan, geen omkijken meer naar en u hoeft er geen nieuw personeel voor aan te nemen (Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans, Portugees en Chinees Mandarijn),  uw artikelen voor uw website/blog kosten u geen tijd meer en dat geldt ook voor uw excel-sheets. U houdt tijd over om te ondernemen!
We hebben voor sommige taken vaste tarieven, maar voor meer of anders kunt u altijd een persoonlijke offerte aanvragen; u zult prettig verrast zijn over onze prijzen.

Die gebruiksaanwijzing voor uw product nu ook in het Italiaans/Spaans etc.! Uw roman of uw korte verhaal ook uitbrengen in het Chinees? Dat is allemaal mogelijk bij Your Virtual Assistant2018  Ondertiteling voor uw televisieprogramma? (Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees en Chinees, Mandarijn) Vanaf E 25,- per A-4tjeU kunt nu met uw businesspartner in Italië/Spanje enz. zelf om de tafel in 15 lessen  (Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees en Chinees, Mandarijn) les via Skype.  E 15,- per les (1 uur) of klassikaal!
TIJD BESPAREN
Reclame op Facebook, LinkedIn enz. kan uw business een enorme boost geven, maar
Social Media kosten erg veel tijd en voor je het weet zit je de hele dag achter de computer, 
NU NIET MEER, we passen ze aan, redigeren ze of schrijven ze in de gevraagde taal voor u.
(Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram etc.)

E 0,15 per woord (met een minimum van E 5,-) of vraag een persoonlijke offerte.


Contact